Gdy przywołuje 1 ogon ,chcem aby chakra demona naokoło mnie zamieniła sie w wode .
Po kilkugodzinnym treningu naokoło mnie tworzy się bańka z wody . Nazywam to Wodna tarczą
Pow wielu godzinach treningu wychodzi mi wodny rasengan .Nazywam go Water
powtarzaj za mna:Sztuka Ninja Styl ognia Jutsu Kuli Ogromu Ognia
Sztuka Ninja Styl ognia Jutsu Kuli Ogromu Ognia
dzieki
nie ma za co
Przyszedłem ćwiczyć przed misio.
Używam Baykugan i wale z całej siły w dżewo przez 15 min.
Potem udaje mi sie stwożyć deszcz . Następnie ten deszcz zamieniam w deszcz smoły . W połączeniu z Jutsu kuli ogromu ognia jest zabójcza . Deszcz smoły nazywam deszczem zagłady.
Wychodzi mi 3 ogon. Łącze sie z Sanbi idealnie. Powstaje wielki demon. Po przyzwaniu króla węży i połączeniu sie z nim powstaje wąż o głowie weza i żółwie za skorupo.Jesteśmy bardzo szybcy.Walimy we wszystkie drzewa.
Ostatnio edytowany przez orocimaru (2009-03-15 00:04:44)
.Niemam ogonów. Używam water i wale w drzewo.to jutsu jest słabe i nad nim pracje.
Próbuje tak przez 2 godz.Ledwo żywy usypiam w lesie.
biore jedno ciało z ofiar CHwDp i chcem ,aby ten człowiek żył.Z początku mi nie wychodźi,lecz po 3 dniach ciężkej pracy ten człowiek ożywa.Ledwo żywy padam na ziemie.Nazywam to Jutsu Zmartwychstania.
Chcem ,aby manda sie mnie słuchała. Przywołuje ją i zawieram z nią umowe.Jeśli pokonam ją lub bede utrzymam sie do konca dnia na nogach bedzie mi posłuszna.Na poczatek stosuje wodny miecz.
Aby mieć pewność że wygram,przyjmuje postać Sanbi i wale w mande cało siło.Po 30 min jestem wykonczony.Robie 100 klonów.Wszystkie robio water[coś jak wodny rasengan]i walo w mande.Na koniec w postaci sanbi udezam jo w głowe.Zwycieżam.